RL Vision Knowledge Base

Support questions and answers for software by RL Vision.

Note: This is an archived discussion. Any bug, problem or suggestion mentioned here is likely to have been fixed since it was written.

Subject: Flash 5.3

Date: Fri, 21 Sep 2007 19:47:59 +0200

Hi,

I think you should try to clean Flash Renamer off your computer completely:

* Uninstall any current version.

* Delete this folder: C:\Documents and Settings\All Users\Application
Data\RL Vision\Flash Renamer

* If you have Vista this folder can be located somewhere else: Open the
folder "c:\Users" and search for "Flash Renamer" and remove any folder you
find. Also search for Flash Renamer on your system drive (c:). I believe you
will find more folders. Delete them all.

* Open RegEdit and remove this folder: HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA
Program Settings\RL Vision\Flash Renamer

* Also remove any Flash Renamer folder in "c:\Program Files".

Now your system should be clean! Reboot to make sure no references are left
(important!). Download and install 5.3 and I hope it will work for you!

If your settings are still not saved, make sure that all users have full
privelidges to write to the above folder and the files within (this is where
the settings are stored).

You will need to enter your registration code again.

// Dan


----- Original Message -----
From: Archie
To: <*****@*****>
Sent: Friday, September 21, 2007 5:04 PM
Subject: Flash 5.3


> > Hi Dan
> >
> > I went to use 5.3 today and had lots of problems with the program - I
> > ended up going back to 5.2 Beta 3. However on my other computer, 5.3
> > seems to be working fine.
> >
> > This is what I found in 5.3 on the bad PC. I have reinstalled several
> > times with same results:
> >
> > The opening tutorial always shows on every launch - annoying.
> >
> > The program doesn't remember settings. I have the "open last folder
> > used ticked" but it keeps opening at "Documents and Settings"
> >
> > The revert to *.* at opening is unchecked yet it opens with *.* as
> > default.
> >
> > None of the presets or rename mp3 on contents formats are retained
> > between uses. In fact, the preset window is blank on opening - no
> > saved presets.
> >
> > Any resizing of the columns in the main preview window are lost
> > between uses.
> >
> > I didn't bother going any further - it was just too annoying having to
> > reset everything all the time.
> >
> > I don't think it saw me as a registered user either. I tried the 5.2
> > final and it had the same problems as above and it show me as
> > unregistered. Hence I went back to 5.2 Beta and all is working well
> > again. Bur reinstalls of 5.3 do show registered.
> >
> > Is this just something on my system? Any ideas? I have not done an
> > unistall (afraid it would lose my registration status)/
> >
> >
> >
> > --
> > Cheers,
> >
> > Archie
> >
> >


Back to Knowledge Base


 · Software
 · Download
 · Order



 RL Vision
 · About
 · Contact
 · News
 · Blog



 Shareware
 · Flash Renamer
 · PDF Img Extract
 · Exif Tag Remover
 · Dupli Find



 Freeware
 · Replace Genius
 · Office Img Extract
 · Notepad2 BE
 · PhotoSift
 · Hot Spot Studio
 · Snap2HTML
 · Snap2IMG
 · Bubble Math
 · DinnerWiz
 · NSF Tool
 · Beep.Exe



 Misc.
 · Changelogs
 · TitleQ
 · ArtGem
 · Graphics Tutorials
 · Win7 Font Bug
 · KB


Like my Freeware?

I'm on GitHub too!



 © 1998-2017 RL Vision