RL Vision Knowledge Base

Support questions and answers for software by RL Vision.

Note: This is an archived discussion. Any bug, problem or suggestion mentioned here is likely to have been fixed since it was written.

Subject: Fwd: Re[2]: Flash 5.3

Date: Sun, 23 Sep 2007 18:04:31 +0200

Actually no. There is a feature/bug in the latest version that I haven't
bothered to fix. I want new users to get a good first impression, so the
shareware notification box doesn't appear until the second day of usage. I
made a mistake though, so the first day the program appears to be registered
too. :-)

// Dan


----- Original Message -----
From: Archie
To: RL
Sent: Sunday, September 23, 2007 5:58 PM
Subject: Fwd: Re[2]: Flash 5.3


> > Hi Dan
> >
> > After a reboot overnight, I am now get prompted to register. I guess
> > my reboot after doing your suggestions didn't clear everything..
> > Anyway, I entered the code you sent and I am back in business.
> >
> > Again thanks Dan. I am enjoying 5.3.
> >
> > Archie
> >
> > This is a forwarded message
> > From: Archie
> > To: RL
> > Date: Saturday, September 22, 2007, 10:53:59 AM
> > Subject: Flash 5.3
> >
> > ===8<==============Original message text===============
> > Hi Dan
> >
> > Thanks for this. I did as you suggested. The unistall worked well
> > because it removed the C:\Documents and Settings\All Users\Application
> > Data\RL Vision\Flash Renamer Folder. (using Windows XP Pro).
> >
> > I removed the folder as well in the registry.
> >
> > I installed a fresh download of 5.3 from your site. It ran fine - it
> > even showed me as registered when I first ran it so not sure what I
> > could have missed in the cleaning. Anyway, Flash is working fine for
> > me again.
> >
> > Again, thanks for your help and thanks for Flash.
> >
> > Archie
> >
> >
> > Friday, September 21, 2007, 1:47:59 PM, you wrote:
> >
> > RV> Hi,
> >
> > RV> I think you should try to clean Flash Renamer off your computer
completely:
> >
> > RV> * Uninstall any current version.
> >
> > RV> * Delete this folder: C:\Documents and Settings\All Users\Application
> > RV> Data\RL Vision\Flash Renamer
> >
> > RV> * If you have Vista this folder can be located somewhere else: Open
the
> > RV> folder "c:\Users" and search for "Flash Renamer" and remove any folder
you
> > RV> find. Also search for Flash Renamer on your system drive (c:). I
believe you
> > RV> will find more folders. Delete them all.
> >
> > RV> * Open RegEdit and remove this folder:
> > RV> HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA
> > RV> Program Settings\RL Vision\Flash Renamer
> >
> > RV> * Also remove any Flash Renamer folder in "c:\Program Files".
> >
> > RV> Now your system should be clean! Reboot to make sure no references are
left
> > RV> (important!). Download and install 5.3 and I hope it will work for
you!
> >
> > RV> If your settings are still not saved, make sure that all users have
full
> > RV> privelidges to write to the above folder and the files within (this is
where
> > RV> the settings are stored).
> >
> > RV> You will need to enter your registration code again.
> >
> > RV> // Dan
> >
> >
> > RV> ----- Original Message -----
> > RV> From: Archie
> > RV> To: <*****@*****>
> > RV> Sent: Friday, September 21, 2007 5:04 PM
> > RV> Subject: Flash 5.3
> >
> >
>>> > >> Hi Dan
>>> > >>
>>> > >> I went to use 5.3 today and had lots of problems with the program - I
>>> > >> ended up going back to 5.2 Beta 3. However on my other computer, 5.3
>>> > >> seems to be working fine.
>>> > >>
>>> > >> This is what I found in 5.3 on the bad PC. I have reinstalled several
>>> > >> times with same results:
>>> > >>
>>> > >> The opening tutorial always shows on every launch - annoying.
>>> > >>
>>> > >> The program doesn't remember settings. I have the "open last folder
>>> > >> used ticked" but it keeps opening at "Documents and Settings"
>>> > >>
>>> > >> The revert to *.* at opening is unchecked yet it opens with *.* as
>>> > >> default.
>>> > >>
>>> > >> None of the presets or rename mp3 on contents formats are retained
>>> > >> between uses. In fact, the preset window is blank on opening - no
>>> > >> saved presets.
>>> > >>
>>> > >> Any resizing of the columns in the main preview window are lost
>>> > >> between uses.
>>> > >>
>>> > >> I didn't bother going any further - it was just too annoying having to
>>> > >> reset everything all the time.
>>> > >>
>>> > >> I don't think it saw me as a registered user either. I tried the 5.2
>>> > >> final and it had the same problems as above and it show me as
>>> > >> unregistered. Hence I went back to 5.2 Beta and all is working well
>>> > >> again. Bur reinstalls of 5.3 do show registered.
>>> > >>
>>> > >> Is this just something on my system? Any ideas? I have not done an
>>> > >> unistall (afraid it would lose my registration status)/
>>> > >>
>>> > >>
>>> > >>
>>> > >> --
>>> > >> Cheers,
>>> > >>
>>> > >> Archie
>>> > >>
>>> > >>
> >
> >
> >
> >
> > --
> > Best regards,
> > Archie mailto:*****@*****
> > ===8<===========End of original message text===========
> >
> >
> >
> > --
> > Best regards,
> > Archie mailto:*****@*****
> >
> >


Back to Knowledge Base


 · Software
 · Download
 · Order



 RL Vision
 · About
 · Contact
 · News
 · Blog



 Shareware
 · Flash Renamer
 · PDF Img Extract
 · Exif Tag Remover
 · Dupli Find



 Freeware
 · Replace Genius
 · Office Img Extract
 · Notepad2 BE
 · PhotoSift
 · Hot Spot Studio
 · Snap2HTML
 · Snap2IMG
 · Bubble Math
 · DinnerWiz
 · NSF Tool
 · Beep.Exe



 Misc.
 · Changelogs
 · TitleQ
 · ArtGem
 · Graphics Tutorials
 · Win7 Font Bug
 · KB


Like my Freeware?

I'm on GitHub too!



 © 1998-2017 RL Vision